Beste kitesurf cursus in Kijkduin voor beginners

Lijkt kitesurfen jou wel leuk, maar heb je het nog nooit gedaan? Dan is de kitesurf cursus in Kijkduin een echte aanrader. De omstandigheden in Kijkduin zijn namelijk perfect voor beginnende kitesurfers en de ervaren instructeurs leren je alle kneepjes van het vak. Binnen no time kun je zelfstandig het water op en ervaar je hoe avontuurlijk kitesurfen nu eigenlijk is.

Waarom de kitesurf cursus in Kijkduin perfect voor beginners is

De kitesurf cursus in Kijkduin is ideaal voor beginners omdat het water hier vlak en ondiep is. Er is hier namelijk zand opgespoten waardoor er een soort meertje is ontstaan en in dit stuk water ga je leren kitesurfen. Daarnaast is er ook zeewind te vinden, dus je leert het meteen buiten in plaats van in een nagebootste omgeving. Ben je al iets meer gevorderd, dan kun je ook naar de kitesurf school iets verderop in Scheveningen gaan. Hier ga je echt de zee op in dieper water.

Goede voorzieningen

De goede voorzieningen bij de kitesurf cursus in Kijkduin zijn nog een reden om voor deze surfschool te kiezen. In de eigen beachclub Boca Grandi vind je alle faciliteiten die je maar kan wensen. Er zijn bijvoorbeeld kleedkamers binnen met grote douches aanwezig. Kom je in het hoogseizoen langs, dan ben je ook welkom om gebruik te maken van de heerlijke jacuzzi. Verder heeft de kitesurf cursus in Kijkduin ook een winkel op het strand waar je kitesurf kleding en andere benodigdheden van topmerken zoals Naish, Reedin en Pro Limit gear kunt kopen. Weet je nog niet goed wat je allemaal moet hebben, dan krijg je natuurlijk uitgebreid advies. Ook mag je alles gerust passen en testen. Als cursist van de kitesurf cursus in Kijkduin krijg je trouwens ook standaard minimaal 10% korting op alle nieuwe kitgear. En heb je na het kitesurfen honger gekregen? Dan kun je bij de nabijgelegen strandtent Hudson Beach tegen een gereduceerd tarief een lekkere lunch krijgen.