De beste benodigdheden voor golfsurfen vind je bij AWA!

Ben je op zoek naar benodigdheden voor het golfsurfen, lees dan hieronder, wat wij aan jou te bieden hebben.

Over golfsurfen

Golfsurfen is een van de bekendste sport op het gebied van watersporten. De bedoeling met deze sport is, dat je met een board op de golven surft. Oorspronkelijk is golfsurfen ontstaan in Hawaï. Daaruit is het verder gesurft naar het westen van Amerika, vooral in Californië werd het heel populair. Daarnaast is golfsurfen zo populair geworden, dat het overal in de wereld bekend is.

Wat hebben wij?

Wij hebben alle benodigdheden om te kunnen golfsurfen. Wij hebben onder andere veel soorten boards in verschillende kleuren, vormen en maten.  Voor iedereen hebben we daarom een board. Voor bijvoorbeeld trucjes, dan kun je het beste een kleine board kopen en voor beginners, is het handig om een langere board te kopen. Een langere board zorgt er namelijk voor dat je meet drijf volume hebt en je meer ruimte hebt om op te staan.

Wat heb je nog meer nodig om te golfsurfen?

Ondanks dat je alleen een board nodig hebt om te golfsurfen, zijn er toch paar spullen  handig om erbij te nemen. Onder andere is een boardbag handig, zo kun je je board niet beschadigen tijdens het vervoeren en een board leash is handig om te nemen, het kan namelijk zo gebeuren dat je van je board afvalt en dat je je board kwijt kunt raken doordat je te diep onder water valt.