De golfstore

golfstore

Wat heb ik mijn ogen uitgekeken in de golfstore. Nog nooit was ik in zo een winkel geweest, maar één ding is zeker, hier kom ik vaker. Sinds kort heb ik de smaak te pakken om op de green een balletje te slaan. Ze noemen deze tak van sport ook wel golfen. Vroeger werd gedacht dat dit meer voor de elite mensen waren, maar tegenwoordig is iedereen hier welkom. Voor mij is dit zo een ontspannende bezigheid, dat ik hier graag een paar uur per dag voor uit trek. Helaas is dat niet mogelijk, maar wat niet is kan nog komen.  golfstore

Goed geslaagd

Omdat ik altijd met een geleende set de baan op kom, leek het mij na verloop van tijd wel handig om naar de golfstore te gaan om mijn eigen spullen te kopen. Een zeer vriendelijk medewerker heeft mij bijzonder goed geholpen om alle spullen bij elkaar te zoeken. Het was zelfs mogelijk om verschillende clubs in de winkel uit te proberen op een speciaal aangelegde baan.

Inmiddels sla ik regelmatig een balletje op een baan bij ons in de buurt. Lekker ontspannend en zeer leuk om te doen. Kom jij ook een keer een balletje slaan??