Duiklessen nemen in Purmerend

Een kennis van mij doet elk jaar in Egypte duiken. Aangezien het mij hartstikke mooi lijkt om een keer mee te gaan, ben ik op internet gaan zoeken voor bedrijven die duiklessen verzorgen in Purmerend. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken, viel mijn keus op M.J. Veenstra. Een professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening.

Naast duiklessen, verzorgen zij ook materiaal en kan je er zelfs materiaal kopen. Zij beschikken over een groot assortiment van duikmaterialen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de webshop te bekijken.

Goede lessen

Mijn lessen verlopen uitstekend. Volgende week heb ik mijn zesde les. In middels kan ik al redelijk duiken, al zijn er altijd bepaalde punten die beter kunnen. Dit probeer is zo snel mogelijk te verbeteren, zodat ik een keer mee kan naar Egypte. Al met al moet ik zeggen dat de duiklessen goed zijn verzorgt. De lessen zijn kwalitatief en duidelijk. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Je leert snel, zij hebben scherpe prijzen en de service is grandioos, dus wat wil je nog meer?