Fysiotherapie Leidschenveen

Op zoek naar fysiotherapie in Leidschenveen? Erg ver hoef je hier gelukkig niet voor te reizen. Bij het Active Health Centre in Den Haag kun je terecht als je in Leidschenveen, Ypenburg of in Den Haag zelf woont. Zij bieden je fysiotherapie op maat, zodat je zo goed mogelijk van je klachten kunt herstellen. Tevens is het Active Health Centre een sportschool (verderop in de tekst meer hierover). Daarnaast kun je, naast fysiotherapie, bij het AHC terecht voor manuele therapie, hydrotherapie, voedingsconsulenten, medische fitness en dry needling. Een veelzijdig (sport)centrum, kortom.

Waarom kiezen voor het Active Health Centre?

Het AHC helpt je niet alleen maar effectief met je herstel, maar ook snel. Bochten afsnijden bestaat niet als het gaat om fysiotherapie, maar een effectieve en slimme behandeling kan je een hoop tijd en geld schelen. Bovendien wordt er samengewerkt met Hogeschool Utrecht om continu nieuwe innovaties te ontwikkelen. Het succes van het AHC is ontstaan dankzij hun vier stappen plan: eerst een diagnose, gevolgd door het creëren van voorwaarden voor het herstel, waarna de belastbaarheid getest wordt en tot slot er begonnen gaat worden met functioneel trainen.

AHC fysiotherapie Leidschenveen: tevens een sportschool

Naast fysiotherapie kun je ook bij het Active Health Centre terecht als je op zoek bent naar een sportschool. Misschien dat je na je fysiotherapie wel behoefte hebt aan extra beweging. Ook dan ben je bij het AHC aan het juiste adres. De trainers van het AHC worden geroemd door klanten omdat zij altijd programma’s op maat maken, terwijl ze tevens weten hoe ze sporters gemotiveerd houden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het plezier in het sporten behouden blijft. En ook gezelligheid wordt niet vergeten dankzij de bar. Dit alles maakt het AHC ideaal voor zowel fysiotherapie als sport.