Geweldige manier van bewegen, tijdens de pilates in Westland

pilates Westland

Ben jij ook op zoek naar een goede manier om te bewegen, dan moet je eens naar de pilates in Westland gaan. Karin Duijvestijn is een gediplomeerd docent en weet als geen ander hoe deze manier van bewegen in zijn werk gaat. De voordelen van deze manier gaan lessen is:

  • Jouw lichaamshouding verbetert
  • De spieren in de buik en rug worden sterker
  • De wervelkolom wordt soepeler en sterker
  • Je krijgt meer spierkracht en wordt flexibeler
  • Je ontwikkelt lange, flexibele spieren
  • En… een strakker figuur!

pilates Westland

Zeer intensieve les in de vorm van pilates in Westland

Alles wordt hier in een rustig tempo gedaan en dat was precies naar waar ik op zoek was. De keren dat ik hier aan deel heb genomen, voel ik mij bijzonder goed. Op het moment dat ik naar de les ga en daar aan de slag ga, voelt het alsof ik niets heb gedaan. Maar na die tijd merk ik duidelijk een groot verschil. Mijn lichaam heeft tijdens deze rustige, maar intensieve les, een flinke boost gehad. In de loop van de tijd, nadat ik aan deze manier van bewegen had deelgenomen, merkte ik dat mijn spieren een stuk soepeler waren geworden. Geen gekraak meer als ik uit een stoel op wilde staan.