In Rotterdam een sportschool vinden

Wanneer je bij een sportschool graag begeleid wordt in het behalen van al je persoonlijke doelen dan kun je terecht bij Stride 6ft8. Om het uit te proberen kun je gratis een proefles aanvragen via de website. Deze sportschool Rotterdam stelt persoonlijke begeleiding centraal en helpt daarbij jouw doelen te behalen zoals bij het beoefenen van een topsport, fitter worden, afvallen of revalidatie. Deze sportschool heeft als doel uitgroeien tot de beste van heel Rotterdam. In de werkwijze van Stride 6ft8 wordt uitgegaan van vier pijlers. Deze pijlers zijn beweging, mindset, voeding en herstel. In deze thema’s worden er uiteenlopende lesprogramma’s samengesteld en workshops georganiseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en vooruitstrevende professionele technieken.

Fitnesstrainingen voor jouw persoonlijke doeleinden

De vier pijlers van mindset, beweging, voeding en herstel vormt de basis van ieders persoonlijke trainingsprogramma. Hierbij is het belangrijk dat ieder van de pijlers genoeg aandacht krijgt, zodat er optimale vooruitgang geboekt kan worden. Door deel te nemen aan de georganiseerde evenementen blijf je gemotiveerd door het behouden van een goede mindset, is het eenvoudiger je voeding op orde te brengen en leer je verantwoord te bewegen en herstellen na trainingssessies. 

Het behalen van je fitnessdoelen

Indien je houdt van afwisseling en een specifieke doelgerichte manier van trainen, dan is persoonlijke begeleiding bij je trainingen aan te raden. De trainingen kunnen uitgevoerd worden in de vorm van bootcamp, yoga, krachttraining, crosszone, indoor cycling, HIIT en personal training. Dit soort training kan ook worden ingezet als bedrijfstraining. Een doel hierbij kan zijn om alle medewerkers weer georganiseerd, vitaal en sportief te krijgen. Bedrijfstrainingen worden ingezet voor een verscheidenheid aan fysieke en sportieve doelen en is toepasbaar bij alle leeftijden. De doelen voor bedrijfstrainingen kunnen worden gericht op teambuilding, burn-out en depressie, vitaliteit, blessures en re-integratie of obesitas.