Mijn eerste keer boksen in Deventer

Boksen Deventer

Ik heb altijd al een keer willen boksen in Deventer maar stond niet ingeschreven bij een sportschool. Een goede sportschool is voor mij belangrijk en dan met name de groepslessen, zoals boksen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sportschool waarbij ik ook kon boksen in Deventer. Lees hieronder snel mijn ervaring.

In groepsverband leren boksen in Deventer

Voor mijn zoektocht voor een les boksen in Deventer kwam ik uit bij Fit For Life Sports. Dit is niet zomaar een sportschool. Hier gaat het om persoonlijke aandacht en samen jouw doelen behalen. Voor mij was dat dus leren boksen, omdat ik dat gewoon een leuke sport vind. Bij Fit For Life sports train je in klein groepsverband. En zelfs tijdens de bokslessen wordt er de tijd voor je genomen. Ze zorgen ervoor dat je een waardige tegenstander krijgt waarmee je de boksles samen uitvoert. En anders traint de trainer wel met je. Ik heb de boksles ervaren als een gezellige manier van sporten waarbij je en aan je conditie en uithoudingsvermogen werkt, maar ook nieuwe mensen leert kennen. Vandaar dat ik boksen in Deventer bij Fit For Life Sports vaker zal gaan blijven doen.

Boksen Deventer

Op zoek naar een les boksen in Deventer?

Dus ben je ook op zoek naar een les boksen in Deventer? Dan kan ik je de groepslessen bij Fit For Life Sports zeker aanraden. Ik ben erg tevreden over hoe ze met je omgaan en de tijd voor je nemen. De bokslessen zijn erg gezellig en worden vaak aangeboden, waardoor er voor iedereen wel een geschikte dag en tijdstip tussen zit. Dus wil je ook leren boksen in Deventer of kan je het al maar zoek je een gezellige groep om mee te boksen in Deventer? Wacht dan niet langer, ik kan je Fit For Life Sports in Deventer alleen maar aanraden!