Op zoek naar een personal trainer in Rotterdam? FreeWerkt is de beste optie!

Personal trainer Rotterdam

Onze personal trainer in Rotterdam komt goed van pas wanneer je weer wilt beginnen met trainen. Ben je al begonnen maar heb je hulp nodig? Neem dan een kijkje bij FreeWerkt personal krachttraining. Zij hebben een team van 3 specialisten. Iedere personal trainer is deskundig en ervaren en ieder heeft zijn/haar eigen specialiteit. Ze vinden het belangrijk om cliënten veilig en motiverend te trainen. De personal trainer in Rotterdam blijven continu opleidingen volgen en deelnemen aan seminars, hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Op deze manier kunnen ze cliënten optimaal begeleiden. Waarom krachttraining? Van krachttraining krijg je een goede conditie, een mooi figuur en uiteraard bouw je veel kracht op. Met FreeWerkt kun je doelgericht werken aan al deze punten. Zij zeggen dan ook: investeer in je lichaam, je lijf en je leven om resultaat en fitheid te behouden.

De ideale personal trainer in Rotterdam

Krachttraining is de methode om met vol vertrouwen weer van je lichaam te houden. Ze stellen persoonlijke plannen op voor hun cliënten. Deze bevatten vijf pijlers, namelijk: doel, training, rust, voeding en mentale training. Door je hierop te focussen met onze personal trainer in Rotterdam kan je je gezondheid optimaliseren, je topfit voelen en beter in je vel zitten. FreeWerkt werkt doelgericht, op jouw eigen niveau en tempo, veilig en professioneel.

Ze hebben een aantal specialisaties, deze zijn hieronder op een rijtje gezet:

  • Kracht en/of massa;
  • Fitheid, conditieverbetering;
  • Afvallen;
  • Terug in vorm komen;
  • Starten na de zwangerschap;
  • Voedingsadvies;
  • Small grouptraining.

Wil jij ervaren hoe het is om te werken aan je lichaam, je conditie en je kracht in samenwerking met een personal trainer in Rotterdam? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode. Je hebt dan een maand de tijd om te bedenken of je hier mee door wilt gaan, dit is kosteloos. Meld je aan en ga samen aan de slag!