Personal coach Hoofddorp

Logo Physiq

Op zoek naar een goede personal coach? kom gerust langs bij PhysIQ, Personal coach Hoofddorp

personal coach

Waarom personal coach Hoofddorp?

Personal coach Hoofddorp helpt je opweg naar de doelen die jij wilt behalen door middel van een goede samenwerking tussen de coach en jou. Al een lange tijd was ik opzoek naar een personal coach die mij kon helpen met mijn trainingen. Toen kwam ik uit bij personal coach Hoofddorp van het bedrijf PhysIQ. Door PhysIQ kreeg ik goede uitleg over hoe je opdrachten moest uitvoeren, ik kreeg een trainschema van mijn personal coach waar ik mij aan moest houden. Ook kreeg ik daar een voedingsschema bij met wat ik mocht eten en wat ik beter niet kon eten. Daar had ik mij aangehouden en door de goede motivatie die ik kreeg van mijn personal coach. Liep ik met een goed gevoel in en uit de sportschool. Na een langere tijd wordt het alleen maar leuker en begin je ook het resultaat te zien. 

Geïnteresseerd? 

Bent u ook geïnteresseerd in een goede training van een personal coach? Schrijf je dan nu in bij PhysIQ, personal trainer Hoofddorp. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via onze telefoonnummer: 020-2101300 of stuur een mail naar ons: info@physiq.nl. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. U kunt ook gerust langskomen voor uw vragen.