Personal gym met Target Personal Training

Personal gym

Sommige mensen vinden het heerlijk om in de sportschool te trainen. Andere mensen voelen zich hier minder prettig. Bijvoorbeeld omdat zij zich ongemakkelijk voelen tussen andere sporters of omdat zij simpelweg wat meer begeleiding nodig hebben bij het trainen. Herken jij je hier ook in? Dan is personal gym met Target Personal Training wellicht iets voor jou.

Wat is personal gym?

Personal gym wordt ook wel personal training genoemd. Bij personal training met Target Personal Training krijg je één op één begeleiding tijdens het sporten. Niet van zomaar een sportieveling, maar van een echte trainingsspecialist. Samen met jouw trainingsspecialist werk je aan je persoonlijke doelstellingen.

Personal training met Target Personal Training is iets voor jou als:

–    Je zelf wil bepalen wanneer je traint.

–    Je een specifiek doel hebt bij het sporten.

–    Je behoefte hebt aan mentale coaching tijdens het sporten.

En wil je liever met je partner, een familielid of een vriend(in) samen trainen? Dan kun je starten met duotraining bij Target Personal Training.

Personal gym

Personal training 2.0

Bij de standaard vorm van personal gym train je in je eentje of met een partner. Bij personal training 2.0 is dit anders. In dit geval train je in een klein groepsverband. Per training zijn er maximaal zes personen aanwezig. Zij worden door één specialist getraind. En zijn er meer dan zes deelnemers? Dan zijn er twee trainingsspecialisten aanwezig. De groep wordt nooit groter dan tien personen.

Personal training 2.0 is iets voor jou als:

–    Je meer motivatie krijgt als je met een kleine groep mensen traint.

–    Je het leuker vindt om met een kleine groep te trainen.

–    Je wel van een beetje competitie houdt.

De beste versie van jezelf

Target Personal Training helpt je graag om de beste versie van jezelf te worden. Hoe de beste versie van jezelf eruit ziet, bepaal je helemaal zelf. Wij helpen je simpelweg om al je sportieve doelen te bereiken.