Plezier beleven bij Abel Golf!

Je wilt graag golfen, echter heb jij nog geen idee waar je dit het beste kunt doen? Ongeacht of dat je met vrienden, familie of wellicht collega’s gaat. Bij Abel Golf ben je meer dan welkom als je hier naar opzoek bent. Bij dit bedrijf heb je onwijs veel mogelijkheden en kun je optimaal genieten van de omgeving! Je hebt onder andere de keuze uit 9-hole of 18-hole om te spelen. Hierin ben je natuurlijk vrij om te kiezen. Al raad ik je aan om voor de 18-hole te gaan! De volledige banen spelen is en blijft ontzettend leuk om te doen.

Maak jouw dag ook compleet!

Een dagje weg met vrienden boeken blijft ontzettend leuk om te doen. Je wilt immers iets organiseren wat bij iedereen bij blijft. Hierdoor kun je ervoor kiezen om Abel Golf in te schakelen. Wanneer jullie de holes hebben gehad, dan kan je heerlijk aanschuiven voor het diner! In de meeste gevallen is dit in buffetvorm. Oftewel, onbeperkt lekker en veel eten is voor iedereen aan te raden toch?

Perfect georganiseerd!

Ook wij waren druk opzoek naar een manier om een dagje weg te organiseren. Ditmaal hebben wij ervoor gekozen om bij Abel Golf een dagje weg te boeken. Alles werd enorm goed en snel geboekt. Zelfs het diner hadden wij de vrije keuze in wat wij graag wilde hebben. Al met al kan onze dag al niet meer stuk!