Sportcentrum Alphen helpt jou in beweging!

Sportcentrum Alphen

Sportcentrum AlphenBij Sportcentrum Alphen ben jij aan het juiste adres! Hier kun jij namelijk op een zeer intensieve óf rustige manier aan je conditie werken. Iets waar je de juiste ondersteuning bij nodig hebt om dit te realiseren. Althans, als ikzelf geen goede backup krijg, dan ga ik echt niet naar de sportschool toe. Sterker nog, dan zal ik de welbekende smoesjes verzinnen om niet te hoeven gaan. Voorgaande maanden had ik namelijk altijd pech met de auto of het openbaar vervoer reed niet. In de tussentijd zat ik lekker op de bank, bij te komen van een drukke werkdag. Steeds weer baalde ik als een stekker dat ik niet was gaan sporten. Hier moest ik verandering in zien te brengen en zodoende ben ik op het internet gaan zoeken! Het liefst was ik opzoek naar een sportschool waar ik zowel zelf kan trainen en mee kan doen in een groep.

Sportcentrum Alphen ondersteunt je!

Zodoende was ik toen terecht gekomen op de website van Sportcentrum Alphen. Hier kon ik zowel individueel sporten en deelnemen in een groep. Perfect voor mij aangezien je in de groep ook andere mensen tegen komt. Wellicht dat er iemand tussen zit die graag met mij mee wilt gaan sporten toch? Enfin, ik heb ervoor gekozen om er gewoon naartoe te gaan zodat ik het met mijn eigen ogen kan bekijken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding zodat ik het zelf kon zien hoe dat het daar ging.

Sportcentrum Alphen

Een vriendelijk instructrice was op dat moment druk bezig om een groep actief te laten sporten. Alleen maar glimlachen wat ik kon zien in de groep en dat voelde voor mij wel erg prettig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven en deel te nemen aan deze lessen. De eerste keer was het wel even spannend, maar al vrij snel werd ik in deze groep opgenomen!