Andere sportschool veel beter dan de oude

Ultra sport

Sinds een week of 3 ben ik lid van Fitness Elst. Ik ben hier lid geworden omdat ik bij mijn oude sportschool wegging. Ik vertrok daar omdat ik klaar was met het vreselijke bestuur daar. De medewerkers waren erg onvriendelijk en ook gewoon brutaal. Het leek wel alsof we helemaal geen klanten waren. Het beviel me er niet dus daarom vertrok ik. Ik wilde niet stoppen met sporten dus daarom schreef ik me gelijk in bij Fitness Elst. Ik vond deze sportschool overigens door te zoeken in het dorp waar ik zelf woon, namelijk Elst.

Ultra sport

Een aangename sfeer

Toen ik me inschreef bij Fitness Elst, merkte ik meteen dat het motief er anders was. Zo waren de medewerkers heel erg vriendelijk tegenover mij, wat ook gewoon hoort. Ik nam het invulformulier met hen door en ik kon in principe gelijk beginnen met sporten bij de sportschool. En dat deed ik ook, ik begon gelijk met sporten. Ik merkte meteen, toen ik de sportschool in liep, dat het een grote ruimte was. Ook hing er een andere sfeer wat me meteen opviel. Een aangename sfeer, als ik het zo mag noemen.

Ultra sport

Zonder of met personal trainer, behaal ik mijn doel

Nu ik er 3 weken lid ben, en dus ook 3 weken sport, kan ik zeker niet klagen. Deze ruime sportschool bevalt me gewoon goed. Ik sport er fijn en ik kan goed met de mensen die er komen en werken overweg. Ik ben hier voorlopig nog niet van plan om weg te gaan. Ik wil namelijk mijn doel, 20 kilo afvallen in een jaar, behalen. Hoe dan ook gaat het me lukken. Zonder of met personal trainer.