Strakker en fitter met personal training in Eindhoven

Trainen

Heb jij ook interesse in personal training in Eindhoven? Voor mij is dit een ideale manier om mijn doelstellingen te verwezenlijken. Afvallen bleef een moeizaam proces. Natuurlijk weet je wel dat minder moet eten en meer moet bewegen. Toch gingen die laatste kilo’s er maar niet af. Ontzettend frustrerend. Toen kwam ik terecht bij 2CRE8 coaching en training. Hier kan ik aan mijn doelstelling werken samen met een personal trainer.

Slank en fit

Personal training in Eindhoven om je doelstelling te behalen

Door de een op een begeleiding wordt er echt vanuit mijn doelstelling geweest. Een een maat gemaakte training gecombineerd met een persoonlijke voedingsplan. Door op een andere manier te sporten en echt te zorgen voor vetverbranding lukt het ook om die laatste kilo’s kwijt te raken en weer strakker in mijn vel te zitten. Bovendien voel ik me gezonder en fitter en dat straal ik ook buiten de sportschool uit. Naast personal training in Eindhoven is ook buddy training mogelijk. Dan train je samen met een sportmaatje en de personal trainer. Doordat je samen traint is het financieel aantrekkelijk terwijl je toch je eigen trainingsprogramma met goede begeleiding af kunt werken.

Personal training in Eindhoven

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Naast de maatwerk trainings- en voedingsschema’s vind ik het ook heel fijn dat ze heel goed weten hoe ze me moeten motiveren. Dat is natuurlijk voor iedereen weer anders en dat wordt van te voren ook besproken in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Waar word je door getriggerd om net dat stapje extra te zetten? De personal trainers voelen dit heel goed aan en kunnen zo alles eruit halen. En nog een beetje meer. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en een krachtig gevoel waardoor je nog sneller je doelstelling wilt behalen. 2CRE8 is gevestigd in Eindhoven in het PSV stadion. Ze zijn dus heel goed bereikbaar en het is natuurlijk ook een unieke locatie. Wil je meer weten? Vraag dan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.