Tip voor leuke fitness Breda

Logo bredasc

Mijn vriendin wilde graag samen met mij gaan sporten. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar fitness Breda om een leuke sportschool bij ons in de buurt te vinden.

Zeer veel sportscholen in de omgeving van Breda

Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende sportscholen bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Strength & Conditioning ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat zowel de coaches als de leden elkaar helpen om vooruitgang te boeken. Ook biedt de sportschool erg veel groepslessen aan wat ons beide erg aansprak. 

crossfit

Zeer tevreden over het sporten bij Strength & Conditioning 

In de sportschool werden we erg vriendelijk ontvangen en we hebben samen een rondleiding gekregen. Na de rondleiding besloten we om te trainen bij deze sportschool. Dit hebben wij nu een aantal keer gedaan en we zijn zeer tevreden. De apparaten zijn erg nieuw en gemakkelijk te gebruiken en er hangt namelijk ook een super leuke en gezellige sfeer op de fitnessvloer.