Wandelen met Joop van Beek

Een goede vriend van mij is enorm veel gewicht verloren door een trainingsprogramma te volgen van Joop van Beek. Zo is hij in totaal 20kg afgevallen en heeft hij nu een hele gezonde leefstijl. Aangezien ik de afgelopen jaren moeilijke jaren heb gehad en redelijk wat ben aangekomen, wilde ik graag contact opnemen met Joop en een trainingsprogramma gaan volgen.

Mijn eerste contact met Joop was geweldig. Het is een hele positieve man wat je ondersteunt op de juiste manier. Je krijgt een passend voedingsschema wat ervoor zorgt dat je een gezonde leefstijl hanteert. Met het trainingsprogramma wat opmaat word gemaakt krijg je hele unieke resultaten. In het trainingsprogramma ga je fitnessen, wandelen en boks zak training volgen.

Mijn ervaring

In de eerste maand viel ik gelijk 6kg af en in de tweede maand 5 kg. In twee maanden viel ik al 11 kg af. Ik ben daarom ook erg te spreken over de samenwerking met Joop van Beek. Het wandelen helpt heel goed bij het loslaten van privéproblemen. Het maakt continue je hoofd leeg. Natuurlijk doe je dat ook bij het sporten. In combinatie met gezond eten voel je je al gauw heel goed in je vel. Het is daarom ook echt een aanrader om Joop eens te benaderen.