Wilt u goedkoop fitnessen in Hoofddorp?

crosfit

Wilt u goedkoop fitnessen in Hoofddorp? Dan bent u bij Crossfit Hoofddorp aan het goede adres. Bij crossfit Hoofddorp kunt samen in een groep met een ervaren trainer aan de slag om lekker gezond te sporten. Als u een lidmaatschap afsluit krijgt u om de 3 maanden een gesprek met u personal coach die je helpt om jouw trainingsdoelen te bereiken en helpt je met specifiek advies. Crossfit Hoofddorp zorgt heeft lessen voor alle leeftijden. 

crosfit kids

Mijn ervaring met Crossfit Hoofddorp

Mijn ervaring met Crossfit Hoofddorp is heel fijn. Ik vind het lekker om in een groep te sporten zo kan je elkaar motiveren en presteer je beter. Ook zijn de personal coaches daar heel ervaren en heel gezellig, ze haalden het beste uit je. De meeting met je personal coach was ook heel fijn, zo werd je progressie heel duidelijk zichtbaar en ik werd er echt zelfverzekerder van. Ik zou Crossfit Hoofddorp zeker aanraden als je hard wilt trainen en resultaat wilt zien.

Nieuwsgierig?

U kunt voor meer informatie hun overzichtelijke site bekijken die alle informatie bevat wat u nodig heeft. U kunt ook contact opnemen door het formulier op hun site in te vullen. of te bellen naar 023 – 5746860.