Zeer tevreden over de runningtherapie van Move2ur

Move2ur-logo

Ik ben super tevreden voor de runningtherapie die ik heb gevolgd bij Move2ur. Voordat ik deze training volgde had ik altijd erg veel last van stress en het gebrek aan energie. Hier besloot ik een oplossing voor te zoeken en ging op het internet op zoek. 

Terecht gekomen op de website van Move2ur 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een oplossing kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website Move2ur. Dit bedrijf heeft een super goede website die veel aantrekkelijke informatie bevat. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf jou kan helpen wanneer je last hebt van:

  • Stress
  • Piekeren
  • Spanningen
  • Slapeloosheid
  • Onduidelijke lichamelijke klachten

Dit was precies waar ikzelf naar op zoek was en ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

personal-training

Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek met Urmila 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht om kennis te maken met de oprichtster van het bedrijf. We hebben het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke klachten en hoe deze problemen verholpen konden worden met behulp van runningstherapie. Tijdens het hardlopen komt er endorfine vrij. Dat is eigenlijk een lichaamseigen morfine, die ervoor zorgt dat je je goed gaat voelen. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om runningtherapie te gaan volgen. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik voel mezelf stukken beter. Daarom ben ik ook super tevreden over Move2ur.