Zoekt u een personal trainer in de Den Bosch

rulespt-logo-b

Zoekt u naar een personal trainer in den Bosch? dan zit u goed bij Rules PT. Rules PT heeft ervaren personal coaches die weten wat ze doen. Zo krijgt u altijd de perfecte training voor wat u wilt bereiken. Daarnaast geven ze ook nog voedingsadvies, zodat u nog sneller uw doelen haalt. Verder is de sfeer heel prettig en warm. Bent u klaar om je leven voorgoed te veranderen en jezelf beter te gaan voelen?

Hardlopen

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Rules PT is heel prettig. Bij binnenkomst had ik gesprek over wat ik zou willen bereiken en hoe we dat het meest efficiënt konden bereiken. Na de eerste training voelde ik me al gelijk een stuk beter. Door hun trainingen ben ik niet alleen fysiek sterker geworden maar vooral mentaal sterker worden. Tegenwoordig heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en zit veel beter in mijn vel. Ik zou Rules PT zeker aanraden aan iedereen in en om den Bosch die klaar is voor verandering in zijn leven.

Bent u er klaar voor?

Als u klaar bent voor verandering kunt u de website van Rules PT bezoeken. Ook kunt u ze natuurlijk bellen op 06 – 278 720 50. of u kunt een mailtje sturen naar info@rulespt.nl