Bodyfit: alles voor je zwembad

Zwembad

Als fanatiek sporter zwem ik dagelijks een paar baantjes in mijn eigen zwembad. Voor het onderhoud maak ik gebruik van de producten van Bodyfit. Hoewel ik altijd douche voor het zwemmen, kan ik niet voorkomen dat er geen viezigheid in het water terecht komt. Om te zorgen dat bacteriën geen kans krijgen, is chloor nodig. Ik krijg echter snel last van mijn ogen door chloor. Ze worden rood en het gaat prikken. Niet zo fijn om na een ochtendduik de rest van de dag rond te lopen alsof je de avond ervoor flink hebt doorgehaald.

Aquafinesse

Aquafinesse van Bodyfit voor schoon zwembadwater

In Aquafinesse vond ik een goed alternatief voor chloor. Het water blijft helder en schoon maar de concentratie chloor die nodig is voor een optimale conditie van mijn zwembadwater is een stuk lager. Volgens Aquafinesse zelf hoef ik zelfs helemaal geen chloor te gebruiken maar bij Bodyfit hebben ze me geadviseerd om dit wel te doen. Zeker ook omdat ik zoveel gebruik maak van mijn zwembad. Dan ben ik verzekerd van schoon water waar ik veilig gebruik van kan maken.

Bodyfit

Eenvoudig online bestellen

Ik heb mijn zwembad jaren geleden bij Bodyfit aangeschaft. Voor het onderhoud bestel ik mijn producten online via de webshop. Ik weet dat ik met een betrouwbare partij te maken heb en het is wel zo gemakkelijk. Ik ben immers het liefst zo weinig tijd kwijt met onderhoud. Inmiddels weet ik precies wat ik nodig heb dus met een paar klikken wordt het snel bij me thuisbezorgd. Ideaal! Betalen kan met iDeal, uiteraard via een beveiligde verbinding. Naast producten voor waterbehandeling hebben ze ook tal van andere producten. Bijvoorbeeld onderdelen en filters maar ook verzorgingsproducten en accessoires. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je zwembad, sauna of spa kun je in de webshop terug vinden.