Is het slim om jouw fiets te verzekeren bij Univé?

Fietsen is niet alleen een prettige en gezonde manier om van A naar B te komen, maar ook gewoon leuk! Fiets jij vaak? Dan heb jij vast al wel eens overwogen om je fiets te verzekeren. Het is iets wat veel mensen overwegen, maar wat is nu eigenlijk de beste fietsverzekering? In deze blogpost gaan we in op de fietsverzekering van Univé. Is het slim om hier jouw fiets te verzekeren?

Wat dekt de Univé fietsverzekering?

De Univé fietsverzekering biedt dekking tegen diefstal en schade. Dit is handig als jij veel buiten de deur fietst en jouw fiets niet altijd in het zicht hebt. Daarnaast geeft Univé garantie tegen de nieuwwaarde van jouw fiets gedurende de eerste drie jaar. De polisvoorwaarden zijn helder en overzichtelijk, en aanpassingen kun jij eenvoudig online doorgeven.

Welke premie betaal jij voor de Univé fietsverzekering?

De maandelijkse premie is afhankelijk van de waarde van jouw fiets. Univé biedt hiervoor drie verschillende verzekeringen aan. Zo betaal jij voor de Basispakket maandelijks €3,50, voor het Plus-pakket €5,25 per maand en voor het Top-pakket betaal jij €7,00 per maand. De premies zijn op basis van de nieuwwaarde van jouw fiets en afhankelijk van het pakket dat jij kiest.

Is de Univé fietsverzekering voordelig?

Een fietsverzekering afsluiten lijkt misschien duur, maar het kan in veel gevallen een hele voordelige keuze zijn. Zeker als jij vaak jouw fiets buiten parkeert of in een drukke stad woont. Univé biedt twee jaar lang nieuwwaardegarantie en dat maakt het een hele interessante optie. Denk er wel aan dat jij goed moet kijken welk pakket het beste bij jouw fiets en gebruik past.

Hoe sluit jij de fietsverzekering van Univé af?

Ben jij overtuigd van de Univé fietsverzekering en wil jij er graag een afsluiten? Dat kan heel eenvoudig online. Via de website van Univé kun jij binnen enkele stappen jouw fietsverzekering regelen. Het afsluiten van de verzekering gaat gepaard met een aantal eenvoudige vragen over jouw fiets en de waarde daarvan. Zo ben jij binnen een paar minuten klaar.

Conclusie

De fietsverzekering van Univé is een goede optie wanneer jij jouw fiets wilt verzekeren. Het biedt dekking tegen diefstal en schade, heeft duidelijke polisvoorwaarden, geeft garantie tegen de nieuwwaarde van jouw fiets gedurende de eerste drie jaar, en het afsluiten van de verzekering gaat snel en eenvoudig. Het kan voordelig zijn om een fietsverzekering af te sluiten, vooral als je vaak buiten de deur fietst. Univé biedt 3 verschillende verzekeringen aan met verschillende premies, dus er is altijd wel een optie die bij jou en jouw fiets past.