BCAA poeder kopen?

Misschien heb je er weleens van gehoord: BCAA’s. Deze zijn ook wel bekend onder de Engelstalige afkorting: Branched Chain Amino Acids. Dit zijn drie essentiële aminozuren die samen zo’n 30% van het eiwit in het spierweefsel vormen. Om deze reden zijn BCAA’s zeer populair onder bodybuilders en in verschillende andere takken van sport. Het draagt namelijk bij tot de groei van spiermassa. Daarnaast helpen ze bij het herstel en de opbouw van spieren na een intensieve training. Bij Overload Worldwide koopt u BCAA poeder, ter ondersteuning van je sport- en eetpatroon.

BCAA poeder

Het voordeel van de BCAA aminozuren is dat deze heel snel kunnen worden opgenomen. Dit in tegenstelling tot veel andere aminozuren. Veel sporters kiezen er dan ook voor om BCAA poeder in te nemen. Dit doen ze vlak voor, tijdens of na het trainen. Bij Overload Worldwide bestel je BCAA poeder wat je eenvoudig kunt oplossen en wat vrij is van onnodige toevoegingen.

De dagelijkse hoeveelheid

Bij Overload Worldwide bestel je BCAA poeder in een verpakking van 300 gram. Aanbevolen wordt om 10 gram BCAA’s per dag met water als aanvulling op jouw dagelijkse voeding in te nemen. Let erop dat het geen aanrader is om BCAA poeder in te nemen met een zuivelproduct. 

BCAA kopen?

Denk je ook dat het gebruik van BCAA een positief effect heeft op jouw huidige sport- en voedingspatroon? Dan raden we je aan om BCAA te kopen bij Overload Worldwide. Bij deze webshop scoor je BCAA van topkwaliteit en voor een betaalbare prijs. Wil je nog meer profiteren van voordeel? Dan is het een aanrader om je winkelmandje te vullen met producten van een minimale orderwaarde van €30. Het grote voordeel van het bestellen bij Overload Worldwide is dat je jouw aankoop altijd snel in huis hebt. Plaats je voor 23:00 uur een bestelling? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je de volgende dag meteen gebruikmaken van BCAA poeder. Hoe fijn is dat?!