Zeer tevreden over mijn personal training Rotterdam bij PT Room

Logo PT Room

Ik wilde graag een aantal kilo afvallen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal training Rotterdam om een doe personal trainer te vinden die mij hierbij zou kunnen helpen. 

De personal trainers van PT Room

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal training Rotterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Pt Room mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over  wat deze sportschool aan te bieden heeft. Nadat ik een aantal filmpjes had bekeken die op de website te vinden zijn besloot ik om contact op te nemen om kennis te maken. 

PT-ROOM

Zeer tevreden over mijn kennismakingsgesprek 

Tijdens het kennismakingsgesprek maakte ik kennis mijn mijn personal trainer. Ik werd zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Tijdens dit gesprek hadden we ook en voedingsschema opgesteld. Ik ben nu inmiddels een aantal weken verder en ik ben al erg veel kilo’s kwijt. Daarom ben ik ook zeer tevreden en raad ik deze sportschool ook aan iedereen aan die opzoek is naar een goede personal trainer.